Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Temmuz, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Watsons Yüz Saunası

Merhaba, Bildiğiniz üzeri Güzellik Uzmanı oldum artık  :) Cildim de Cilt bakımına alıştı eee evdeykende hadi gidimde bir cilt bakımı yaptırim diyesi gelmiyor insanın. Bide 2 gün Güzellik Salonunda çalışınca ne kadar yanlış cilt bakımı yaptıklarını görünce. Gözüm korktu. Bende evde cilt bakımımı yapmaya karar verdim . Zaten annemle gitmiştik o da Güzellik Uzmanlığı kursuna. O da biliyor Cilt Bakımını o bana ben ona yapıyorum. Daha önce bir kabın içinde kaynar suyu koyup buhar yapıyorduk ama. Olacak gibi değildi. Bende Watsonsta bu Yüz Saunasını gördüm. Son 1 tane kalmıştı.  :) 30 ml. lik bir haznesi var ve 20 dk boyunca buhar veriyor. Buhar vermesi de güzel en azından yetiyor benim siyah noktalarıma . Siyah noktalarınız varsa ve rahatsız ediyorsa evde bir çözüm arıyorsanız kesinlikle önereceğim bir alet. Hem fiyat açısından ucuz hemde kullanışlı. 2 başlığı var. Birine yüzünü koyuyorsun buhar veriyor. Diğeri ise Buharı Solukla Ciğ

Günün Ojesi - Woo 644

Merhaba, Bugünün ojesi Woo nun 644 numaralı ojesi :) Aslında Woo ojelerini çok seviyorum.  Kırmızı tonları bile 3 gün kalıyor hiç bozulmadan tırnakta. Ama bu renginde biraz hava kabarcıkları oldu sanki. Ellerimde duruşunu çok beğendim. Rengi çok hoşuma gitti. Alınabilecek bir oje :) Bazen diğer ojelerde de hava kabarcık problemleri yaşadığım olabiliyor. Bir kaç kere daha denicem :) İnşallah öyle bir problem olmaz yine. Sürümü kolay güzel bir oje.

Happy Box4 Hediyelerim

Merhaba, Happy Box 4 Kozmetik etkinliğinde  Tosbaganın Dünyası yla eşleşmiştik. Bugün kargom elime ulaştı. Bana öyle güzel bir kutu hazırlamış ki. Hepsine bayıldım. Happy Box etkinliğine 4 dür katılıyorum ve bu etkinliği çok seviyorum. Bu etkinliği hazırlayan  Melo ma ve  Tosbaga maa çok teşekkür ediyorum. Kendinize İyi Bakın... JanJan

Oje Alışverişi ; Verita , NYC , Orkide , Woo , Flormar

Merhaba, Bir süredir pek oje almıyordum bunlarıda indirim de bulunca kendimi kaybetmişim :) Önce Verita ojelerinden başlıyalım. Soldan sağa doğru numaraları; 69 , 44 , numarası silinmiş , 27 , 24 Veritanın ojelerini seviyorum ben :) Zaten bunları tek tek sürüp nelerini sevdiğimi nelerinden memnun olmadığımı yazıcam :)

Mim / Ben Kimim

Merhaba, Bu mim biraz geç oldu farkındayım ama anca yazabildim. Beni Mimleyen  Meloma  ve  Rapunzelime ye çok teşekkür ediyorum. Uzun zamandır Mim yapmıyordum :) Mim yapmak her zaman için çok eğlenceli gelmişti bana ve yine bir mimle karşınızdayım... Ben Kimim ? Gerçek adım Emine 25 Mayıs 1992 Adana Doğumluyum. Yani 21 Yaşındayım... Adanalı olmaktan mutluluk duyuyorum :) Tam bir İkizler Burcuyum... Açık Öğretim Uluslarası İlişkiler okuyorum. Aslında pek okumak sayılmaz 2 senedir 1. sınıftayım ve bu senede kaldım :) Hayalimin mesleği değil ki bu hııı bu arada bir şeyleri atladım. 1 sene 2 ay boyunca Ön Muhasebe stajer olarak çalıştım baya uzun bir stajdı :D Sonra baktım o da olmuyor istifa ettim ve Güzellik Uzmanlığı kursuna gittim. Benim hayatımın Mesleği Moda Tasarımı , Güzellik Uzmanlığı yada Kuaförlük olabilir. Ben Modanın , Güzelliğin içinde olmalıyım. Ufak tefeğim 157 boyunda :D:D Ama gayet memnunum dünyanın en güzel ve en sexi kadınları kısa boylu

Behlülcüğün Kahve Keyfi :)

Merhaba, Bu bizim evin zır deli kedisi Behlül :) Aslında biz bu deliliği daha küçükken 4. kattan aşağı düşmesine bağlıyoruz ama çok tatlıdır kendisi. Arada esereklidir filan ama yinede çok sevdirir kendini :)

Tavsiye Kanalı : Engilish Home'den Gelen Cicilerim :)

Merhaba, Aslında bunlar geleli 1 haftayı geçti ama anca yazabildim. Engilish Home'a ve Tavsiye Kanalına çok teşekkür ediyorum. Bana bu Cici ve müthiş hediylerle kaplı olan paketi yolladığı için. Askılar çok ciciler bayıldım onlara yumuşacık kıyafetleri astığınızda hem çok cici duruyor hemde bazı askılar gibi kıyafetlere zarar vermiyor. Vücut Losyonunun çok Soft ve güzel bir kokusu var çok hoşuma gitti. Ama henüz kullanmadım. Kullandığımda yazısını yazıcam mutlaka. Havlu minnacık bir El Havlusu çok cici. Ve Bambudan yapılmış olmasıda çok güzel. Engilish Home ' a ve Tavsiye Kanalına tekrardan Teşekkürlerimi Sunuyorum.

Çekiliş Haberleri

1Makyaj1Bakim  Blogu güzel bir çekiliş düzenlemiş katılmak için   TıkTık...

Günün Ojesi

Merhaba, Bugün kullandığım ojelerde Flormarın çok sevdiğim 413 numaralı ojesini kullandım. Flormarın ojelerini genel anlamda beğenerek kullanıyorum. Zaten elimde çok fazla ojesi bulunuyor. Yüzük Parmağıma ise Essence in Colour 3 serili ojelerinden. Front Row Or Backstage? isimli ojesini kullandım ... Ortaya böyle güzel bir manikür çıktı. Aslında resimlerde renkler çok iyi çıkmamış. Ama orjjinal hali çok daha güzel.

Günün Ojesi : Gabrini Elegant Mirror Colors

Merhaba, Bugün Gabrini Elegant Mirror Colors ojelerinden bahsedicem. Güzel renkleri bulunmasına rağmen hava kabarcıkları oluşan bir oje. Resimlerde her ne kadar kabarcıklar fazla belirgin olmasada kabarcıklar fazlasıyla oluştu ve hoş bir görüntü olmadı. Aslında Gabrini ojelerinde keşfettiğim bir problem var. İlk bir kaç sürümde çok iyiler dokuları sürülüşleri akışkanlığı hepsi çok iyi ama. Bir kaç kullanımdan sonra katılaşıyorlar sürümleri zorlaşıyor ve kabarcıklar oluşuyor.

Çekiliş Haberi

Makyaj Manya nın bu müthiş çekilişine katılmak için  TıkTık... Çeli

Shemellon'a Header için Teşekkür Ederim :)

Bu yazı biraz geç yazılmış bir yazı olduğu için  shemellon  dan çok özür diliyorum. Bana bu güzel Headerı hazırladığı için çok teşekkür ederim.  Sizde  shemellon  un müthiş headırlarına sahip olabilirsiniz bunun için... TıkTık...

Günün Ojesi : Kedicikli Nail Art

Merhaba, Bir süre aranızda olmayacağımı söylemiştim ama tekrar geldim burdayım. Hala biraz problemler sorunlarımız olsada burda kendimi rahat ve mutlu hissediyorum.