Ana içeriğe atla

Nelerr Bitirdimmmmm!!!!

Merhaba,
Bu aralar beni bir görüyorsunuz bir kayboluyorum...
Ama güzel işler peşindeyim güzellik uzmanlığı kursuna başladım...
Sizleri bu konudada bilgilendircem ilerki zamanlarda Evett şimdi postuma geçelimm :)
Bu benim ilk neler bitirdim yazım.
İlk yazılarımı yazmayı seviyorum beni heycanlandırıyor.
Bakalım neler bitirmişimm :)




Avon Advance Techniques Styling  
Saçlarımızı fön , düzleştirici gibi ısının etkilerinden koruyan bir sprey.Korudumu derseniz pek koruduğunu düşünmüyorum ama saça parlaklık veriyor ve kolay taranmasını sağlıyor bu yönden tekrardan alırmıyım bu ürünü evet alırım :)

Garnier Cilt Temizleme Sütü 
Garniere kesinlikle ve kesinlikle hayır diyorum cildi çok iyi temizlemiyor ve cildimde felaket bir sivilcelenme yaptı.Kurs hocama sorduğumda ise garnierı kesinlikle önermiyorum dedi.

Oriflame Essentials 3 in 1 Cleanser
Bu da kullanmayacaklarım listemde yer aldı.Makyajımı temizlemekte kullanıyorumdum ben ama bu da cildime hiç iyi gelmedi.

Neutrogena Pembe Greyfurt Peeling
İlk başlarda cildime iyi geldi bunun yüz temizleme jelinide kullanıyorum bitti biticek az kaldı yakında onun yazısınıda yazacam inşallah.Peeling ilk başlarda iyi hissettirsede hergün sabah akşam kullanıma uygun olduğu yazıyor ki bu cildimi çok yıprattı zamanla kızarıklar oluştu.

Maybelline Göz Makyajı Temizleme Losyonu
Kirpiklerimi ilk başlarda yıpratmadığını düşünsemde zamanla yıprattığını anladım.
Kirpiklerim dökülmeye başladı bu çok acı verici birşey ki ben kirpiklerimi çok severim.
Herkez takma kirpik sanar güzelce rimellediğimde ama şimdi eser kalmadı o görüntüden tekrar bağdem yağına başlıcam sanırım.

Keratinology by Elidor  Gelişmiş Düzleştirici Sistem Saç Maskesi
Ben bunu nerdeyse her banyomda kullandım ve benim yapık yapık banyodan sonra bir zahmet açılan saçlarım banyodan çıktığımda taranmış gibi oldu bir kaç yere baktım ama düzleştici sistemi bulamadım aramaya devam :)

Garnier Esas Bakım Gündüz Kremi
Garnierın bu ürünü cildime öyle ağır öyle felaket geldiki .Artık garnier kullanmayı pek düşünmüyorum satıcı kız çok hafif olduğunu söyledi satarken ama cildim bu ürününüde kaldırmadı zaten alerjik bir cildim var.İyice mahfettim yüzümü neyse yavaş yavaş kurtarılıyor cildim.Bu kremin içinde hala var ama ben çöpe gitmesini istedim o yüzden bitenlerde resmini gösteriyorum :)

NOB Asetonsuz Oje Temizleme Mendili
NOB gerçekten devrim yaratmış bu ürününe bayılıyorum simli ojeleri bile rahatlıkla çıkartıyor.
Bu yüzden benim çantamın,dolabımın bir parçası haline geldi buldukça alıyorum biriktiriyorum.
Açık renk ojeleri silmemde tek mendil yetiyor.Kırmızı ,Siyah ve simli ojelerde ise 2 tane yeterli oluyor.
Almaktan bıkmayacağım bir ürün :)

Bunları bitirdim ben inşallah arayı yine bu kadar uzatmayız kursun saatine zamanına daha uyum sağlayamadım.Haftaya filan inşallah uyum sağlar ve devamlı aranızda olurum tekrardan.
Görüşmek üzere...

JanJan

Yorumlar

  1. oje temizleme mendillerini nerden aldınız??? ben çok simli pullu oje kullanıyorum zor oluyor çıkarması:))
    http://kozmetikhikayeleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. bir çok kozmetik dükkanında var gratislerde,Platinlerde var diğer kozmetik dükkanlarındada olması lazım bide bimlere bak normal fiyatı 4TL bu tewmizleme mendillerinin bimde ellerinde kalanları 0,95 Kr. Sattılar ben ne kadar varsa stokladım ama belki hala vardır bir bak canım :)

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Bana hiç iyi gelmiyor ciltten cilde değişiyor işte benim cildimi mahfetti hala hasarları duruyor yüzümde

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İlk Çekilişim...

Merhaba , Şuanda İlk Çekiliş heycanını yaşıyorum. Aslında uzun zamandır düşündüğüm bir şeydi çekiliş yapmak. Umarım ilk çekilişimi beğenirsiniz :) Çekiliş Listem - Flormar El Kremi Çilekli - Oriflame Giordani Gold Vücut Pudrasi - Watsons Çilekli Vücut Peelingi - Bumpits Saçı Dolgun Göstermek İçin Toka -Rossman For Your Beauty Temizleme Süngeri -Beauty Formulas Yoğun Nemlendirici Yüz Maskesi Zeytin Yağlı -Schaum Maske Aloe Vera & Joghurt -Schaum Maske Aloe Vera & Vitamin E -Garnier Göz Altı Roll-On u  -Lady Rose Maxi Black Mascara -Catherine Arley Silky Touch Gloss Shine -Nivea Volume Shine Wonder Full -Dove Yoğun Bakım Kremi -Ocean 531 Nolu Far Fırçası -Durance Gentle Lip Balm -Durance Mandarin Ginger Shower Gel -Durance Mandarin Ginger Body Lotion -P2 Ultra Fresh El Losyonu -Golden Lady Waterprof Eyeliner Yeşil -Pure Papatyalı Islak Mendil - Orkide Oje 403 -Orkide Oje 474 -Gabrini Glitter Oje G08 Verita Oje 69 -Bit

Barkod Okut Hediye Kazan...

Merhaba, Bugün size internetten geçenlerde anketine katılıp üye olduğum bir siteyi tanıtacağım... Öyle barkod okut hediye kazan yazısını görünce üye oldum. Hiç ummuyorum ama... O kadar çok numune talebim olmuştuki netten sadece bir kaç tanesine yanıt alabilmiştim. Bundan arıcaklarını hiç düşünmüyordum... Ertesi gün telefonum çaldı şakk beni aramışlar... Hiç ummuyorum yaa nasıl yani oldum bir :D Günlerden cumaydı aradıklarında pazartesi gelip bağlayalım makineyi size dediler... Olayın hala şokundaydım tamam dedim direk gelin. Deli Kızz sen evde yoksunn çalışıyorsun sonra tekrar aradım böyle böyle ben çalışıyorum dedim. Sorun değil evde bilgisayar bilen biri olsun yeter dediler iyi dedim. Sonra pazartesi oldu bu arada bana randevu saatini mail filan atmışlar ama ben hala ummuyorum... Gelebileceklerini... Öğlen biri beni aradı ipsos'tan arıyoruz diye evi bulamamışlar tarif etmemi istedi... Bir güzel tarif ettim sonra annemi aradım gelicekler diye... Ge

Watsons Yüz Saunası

Merhaba, Bildiğiniz üzeri Güzellik Uzmanı oldum artık  :) Cildim de Cilt bakımına alıştı eee evdeykende hadi gidimde bir cilt bakımı yaptırim diyesi gelmiyor insanın. Bide 2 gün Güzellik Salonunda çalışınca ne kadar yanlış cilt bakımı yaptıklarını görünce. Gözüm korktu. Bende evde cilt bakımımı yapmaya karar verdim . Zaten annemle gitmiştik o da Güzellik Uzmanlığı kursuna. O da biliyor Cilt Bakımını o bana ben ona yapıyorum. Daha önce bir kabın içinde kaynar suyu koyup buhar yapıyorduk ama. Olacak gibi değildi. Bende Watsonsta bu Yüz Saunasını gördüm. Son 1 tane kalmıştı.  :) 30 ml. lik bir haznesi var ve 20 dk boyunca buhar veriyor. Buhar vermesi de güzel en azından yetiyor benim siyah noktalarıma . Siyah noktalarınız varsa ve rahatsız ediyorsa evde bir çözüm arıyorsanız kesinlikle önereceğim bir alet. Hem fiyat açısından ucuz hemde kullanışlı. 2 başlığı var. Birine yüzünü koyuyorsun buhar veriyor. Diğeri ise Buharı Solukla Ciğ